Vinko Sutlović novi je predsjednik Foruma mladih SDP-a Šibenik

Aktualno 17. ožujka 2014

Vinko Sutlović, magistar politologije za međunarodne odnose i nacionalnu sigurnost, izabran je za novog predsjednika Forima mladih šibenskog SDP-a, na jučer održanoj 9. redovnoj izbornoj konvenciji u šibenskom kafiću Massai

Za potpredsjednika gradske organizacije mladih SDP-ovaca izabran je Luka Juras, student treće godine Prometa pri Veleučilištu u Šibeniku i dobitnik dekanove nagrade za najboljeg studenta na godini za prošlu akademsku godinu. Novom vodstvu organizacije mandat traje sljedeće dvije godine.

Delegati su također izabrali i nove članice i članove Gradskog odbora na sljedeće dvije godine. Izabrani su Jerry John Antolos, Marin Belak, Marija Grbelja, Ana Radošević i Branka Telenta.

Konvenciju Foruma mladih SDP Šibenik pozdravili su i predsjednik GO SDP-a Šibenik i saborski zastupnik Franko Vidović, potpredsjednik SDP Šibenik Krešimir Šakić, potpredsjednik Foruma mladih SDP-a Hrvatske Ivan Bašić, potpredsjednica Foruma mladih SDP Zagreb Lara Kvesić, potpredsjednica FM SDP Splitsko-dalmatinske Franka Oreb i potpredsjednica FM SDP Split Ema Majić.